Algemene Informatie Neem contact met ons op !
Particuliere Woningbouw Projectmatige Woningbouw JARO Concept Woningen Onderhoud, Verbouwing & Renovatie
moderne bouwers met traditie
Algemene Informatie

Historie

Bouwbedrijf Th. Teunissen bv in Ysselsteyn (L) is al sinds 1930 actief in de bouw. De opeenvolgende generaties hebben er continu werk van gemaakt de traditionele ambachtelijkheid te koppelen aan nieuw verworven methoden en technieken. Daardoor kunnen we spreken van een zichzelf renoverend bedrijf dat over alle disciplines beschikt, die een moderne bouwer in huis moet hebben:


Uitvoering
Bouwbedrijf Th. Teunissen bv beschikt zelf over vakkundige timmerlieden en metselaars. Uitbestedingen gebeuren altijd binnen een vaste kring van vertrouwde onderaannemers en leveranciers. Kwaliteit en duurzaamheid vormen immers ons eerste vereiste.

Offerte & Begeleiding
Onze service start met een offerte, waarvoor we graag de tijd nemen, zodat alle plannen en wensen duidelijk tot uitdrukking komen. Binnen redelijke termijn na ontvangen van tekeningen en technische omschrijvingen verzorgen wij een prijsopgave met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor alle bouwkundige werkzaamheden.

Bij de voorbereiding horen ook deskundige begeleiding en advies in de keuze van materialen. Daarvoor kunnen we een optimale kwaliteit garanderen.

Lidmaatschap
Bouwbedrijf Th. Teunissen bv is aangesloten bij de Stichting Bouwgarant en bij de vereniging van bouw- en infrabedrijven Bouwend Nederland.
Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland!
Wij zijn aangesloten bij de Stichting BouwGarant!
Bouwbedrijf Th. teunissen bv - moderne bouwers met traditie
Jan Poelsweg 1a | 5813 BN | Ysselsteyn | Tel 0478-541514 | Fax 0478-541603| info@teunissenbouw.nl